Szeretne GYORSABBAN végezni feladataival?

Nyerjen időt INGYENES időgazdálkodási tippjeinkkel!


HUN

ENGRólunk


Innovativitás. Nemzetközi Legjobb Gyakorlatok. Szemléletkialakítás. Strukturált rendszerek. Automatizálás az IT eszközeivel.A HR Training Solutions képzési és tanácsadó cég 2005-ben született. Az emberi erőforrás fejlesztés terén szerzett nemzetközi vezetői tapasztalatainkkal az alábbi három fő területen adunk támogatást munkatársai és képzési folyamatai magasabb szintre emeléséhez:

1. HATÉKONYSÁG-FEJLESZTŐ TRÉNINGEK
2. KÉPZÉSI RENDSZER FEJLESZTÉSE
3. AUTOMATIZÁLÁSI SZOFTVEREK

A további részletek megtekintéséhez kérjük kattintson Megoldásainkra.


Szeretnénk Önnek minden támogatást megadni abban, hogy
munkatársai betanítását és fejlesztési tervét a leghatékonyabb globális gyakorlatok alapján építhesse fel,
képzési programjaiból egységes tudásbázist hozhasson létre a tudás belső megosztására,
csapata megkapja a teljes eszköztárat (gyorsbillentyűk, képletek, makrók stb.) ahhoz, hogy megsokszorozzák eddigi munkavégzési és problémamegoldási sebességüket,
az üzleti folyamatai egyszerűsítéséhez és a szükséges statisztikák kinyeréséhez pedig egy automatizált, minimális extra munkát igénylő IT alkalmazás álljon rendelkezésére, amelynek mind a bevezetése, mind a továbbfejlesztése egyszerűen és rövid átfutási idővel megoldható.


Üdvözlettel,

Jobbágy Szabolcs
Cégalapító, képzési-fejlesztési tanácsadó, vezető tréner


Szakmai életút

2001-ben végeztem az akkori Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetemen (a mai Corvinus). Több mint 10 éves tapasztalatot szereztem a HR területén főként multinacionális vállalatoknál, többek között a Flextronics International és az Allianz Hungária képzési vezetőjeként.


Magyarországon kívül Európa több országában (Írország, Hollandia, Ausztria, Csehország, Lengyelország, Románia, Ukrajna) és az Egyesült Államokban is volt alkalmam menedzselni HR képzési-fejlesztési rendszereket, illetve részt venni nemzetközi HR projektekben (globális képzési programok fejlesztése, a HR számítógépes támogatására szolgáló HRIS rendszerek kifejlesztése, e-Learning és e-Talent rendszerek stb.).


Munkám során megszereztem a Six Sigma Zöld Öves képesítést, ill. részt vettem Lean projektekben is, az egyik legfontosabb ”küldetésem“ a munkatársak és csapatok munkafolyamat-hatékonyságának javítása.Vezetőként szeretné Profi szintre fejleszteni kollégái munka-hatékonyságát?

A leghatékonyabb MS Excel, Outlook és PowerPoint tippek 1 időgazdálkodás tréningben, feladat- és projektszervező mintafájlokkal!


Automatizálja HR adatbázisát egyszerűen!

 • Néhány hét alatt feltölthető és bevezethető
 • Egyszerű, rövid betanítás után használható
 • Gyorsabb adatrögzítés "All-in-one" felületeken
 • 1 gombnyomással induló, exportálható riportok, statisztikák
 • Rövid átfutási idővel továbbfejleszthető


 • EASY E-HR®
  HR automatizálási szoftver

  PARTNEREINK:  © 2011
  HR TRAINING SOLUTIONS