Szeretne GYORSABBAN végezni feladataival?

Nyerjen időt INGYENES időgazdálkodási tippjeinkkel!


HUN

ENGMegoldásaink


HATÉKONYSÁG-FEJLESZTŐ TRÉNINGEK

Lehet gyorsabban? Igen. Tréningeinkkel kollégái napi munkafeladatainak fel­gyor­sí­tá­sá­ra, a manuális munka automatizálására konkrét munkahelyi helyzeteken begyakorolt módszereket és hasznos Microsoft Office tippeket-trükköket adunk. Feladatszervezésük, időbeosztásuk mér­he­tő­en javulni fog, napi ½-1 órát vagy akár többet is nyerhetnek munkaidejükből.

További részletek
KÉPZÉSI RENDSZER FEJLESZTÉSE

Multinacionális képzési vezetői ta­pasz­ta­la­taink alapján, globális Best Practice-eket (Legjobb Gyakorlatok) alkalmazva tovább­fej­lesztjük képzési rendszerét, hogy fej­lesz­tési céljaira egy strukturált, egyszerűen kezelhető, és nagyobb méretekben is mű­ködő megoldást kapjon. A képzési prog­ramokhoz rendszerezzük cége belső tudását, a hiányzó képzési tartalmakra forrásokat javaslunk, és létrehozunk egy egységes tudásbázist cége versenyképességének javítására.

További részletek
HR AUTOMATIZÁLÁSI SZOFTVER

A pozíciókra legmegfelelőbb szakemberek kiválasztásához és megfelelő tovább­képzéséhez kulcsfontosságú, hogy egy automatizált, egyszerűen kezelhető informatikai rendszerben követhessük az álláshirdetéseket, a beérkező önélet­raj­zokat, az interjúfolyamatot, illetve a belépett munkatársak betanítását és továbbfejlesztését. Ehhez kínálunk egy néhány hét alatt bevezethető, fel­hasz­nálóbarát MS Access alapú rendszert, amelyben kollégáinak minimális adatfeltöltési munkát kell végezniük, és 1 gombnyomással megkapják a szükséges riportokat, statisztikákat.

További részletek


Vezetőként szeretné Profi szintre fejleszteni kollégái munka-hatékonyságát?

A leghatékonyabb MS Excel, Outlook és PowerPoint tippek 1 időgazdálkodás tréningben, feladat- és projektszervező mintafájlokkal!


Automatizálja HR adatbázisát egyszerűen!

 • Néhány hét alatt feltölthető és bevezethető
 • Egyszerű, rövid betanítás után használható
 • Gyorsabb adatrögzítés "All-in-one" felületeken
 • 1 gombnyomással induló, exportálható riportok, statisztikák
 • Rövid átfutási idővel továbbfejleszthető


 • EASY E-HR®
  HR automatizálási szoftver

  PARTNEREINK:  © 2011
  HR TRAINING SOLUTIONS